El-installatør

til Sønderborgs erhvervsliv

  • Professionel samarbejdspartner. Vi betjener fabrikker, restauranter og butikker mm. Opgaver håndteres effektivt og omhyggeligt – og vi går ikke før opgaven er løst !

 

 

 

 

LinkedIn Facebook

Elektriker til erhverv

 

Møldrup El-service består af dygtige elektrikere og installatører, der står klar til at hjælpe dit firma med udfordringer inden for alt fra el-installationer til videoovervågning.

 

Forestil dig en installatør, der indretter sig efter din virksomheds behov. Det er sådan vi arbejder hos Møldrup El-Service.

Vi servicerer alt fra butikker og kontorer til fabrikker og industri, og vores elektrikere er erfarne og veluddannede

 

Kontakt os for en uforpligtende samtale, og hør mere om hvordan vi kan servicere netop din virksomhed.

elektriker til erhverv
  • El-Installation
  • EDB & Netværk
  • Belysning
  • Termografi
  • energi-optimering
  • video-overvågning

 

 

Vi løser opgaver inden for:

 

EL-INSTALLATION

Vores dygtige installatører står klar til at sørge for dit firmas el-installationer. Vi løser alle opgaver inden for el-installation. Mange opgaver kan være udfordrende selv at løse, og flere installationer kræver en uddannet elektriker.
Kontakt os i dag og lad os løse din opgave.

 

EDB & NETVÆRK

Opsætning af EDB og netværk er ofte tidskrævende og omfattende. Vores erfarne elektrikere står klar med en fleksibel, effektiv løsning. Vi tager os gerne af opsætning af dit firmas EDB og netværk. Vi garanterer et resultat, som du bliver mere end tilfreds med.

 

BELYSNING

Korrekt belysning er vigtig i firmaet. På kontoret bliver øjnene hurtigt trætte hvis belysningen er forkert og på fabrikken er det vigtigt nemt at kunne se hvad der foregår. Uanset dit firmas udfordring står vi klar til at assistere. Vi ved alt om el og lys, og leverer en optimal løsning, som du bliver glad for.

 

TERMOGRAFI

Undgå at dit firma fyrer for gråspurvene. Termografiscanningen viser overfladetemperaturen på bygningen, og kan på denne måde afsløre hvor der er problemområder.Vi kortlægger varmetab fra bygningen, og kan vejlede dig hvis der er brug for at blive tætnet eller efterisoleret. Kontakt os i dag og hør hvad vi kan gøre for dig.

 

ENERGIOPTIMERING

Energioptimering er godt for dit firmas økonomi – og for miljøet. Vi holder os altid opdaterede med de nyeste former for energioptimering, og er behjælpelige med alt fra rådgivning til installation. Vores erfarne energivejledere står klar til at vejlede dig om dit firmas muligheder for energioptimering. Har du en konkret opgave, såsom tilslutning af solceller, er vores installatører klar til at hjælpe dig. Vi kan også energioptimere belysningen af dine lokaler. Vi har viden og ekspertise om de nyeste metoder inden for energioptimering. Kontakt os i dag og hør om mulighederne for energioptimering.

 

VIDEOOVERVÅGNING

Har du brug for videoovervågning i forretningen eller på parkeringspladsen uden for fabrikken? Lad os løse din opgave! Videoovervågning har mange formål. Først og fremmest afskrækker det tyve og andre ubudne gæster, for få vælge at bryde ind på steder, som de ved er overvågede. Er uheldet ude, kan videoovervågningen vise hvem gerningsmanden er og dermed hjælpe med efterforskningen. Vi står klar til at hjælpe dig hele vejen igennem forløbet, lige fra rådgivning til installation.