Elektriker

Til private

Nogle praler med service – vi gør noget ved det. Derfor har vores tilfredse kunder nomineret os hele 4 gange, som årets EL-installatør.

LinkedIn Facebook

Dygtige elektrikere til private

 

Møldrup El er din loyale samarbejdspartner i hverdagens udfordringer. Vi løser både store og små opgaver. For os er din tilfredshed det vigtigste. Vores dygtige elektrikere står klar til at løse din opgave, og vi lover du bliver glad for resultatet!

 

Kontakt os i dag – vi er løsningen på dine problemer.

El-Installation

Din families sikkerhed er også vores højeste prioritet!

Skal du bygge nyt, renovere eller er strømmet gået? Ring til os – vi hjælper dig videre.

Vores veluddannede elektrikere står klar til at løse enhver opgave, du måtte have.

Vi tester gratis dit gamle HPFI-relæ for at sikre dig at du stadig er beskyttet. Er relæet gået i stykker kan vi selvfølgelig udskifte det for dig.

Hvis dine stikkontakter trænger til et ansigtsløft eller skal din eltavle skiftes? Vi giver gerne et godt tilbud. En ny eltavle er billigere end du måske tror.

Vi leverer tavler fra kr. 995.

TV OG NETVÆRK

Har du mistet forbindelsen til omverdenen?

Vi følger hele tiden med i udviklingen inden for netværk, it eller tv. Vores store erfaring gør det muligt for os altid at rådgive dig om den bedste løsning i din bolig, uanset om den er trådløs eller kablet.

Skal du have etableret et nyt antennestik i børneværelset eller have routeren tilsluttet din fiberforbindelse? Vores teknikere har erfaringen, og løser din opgave hurtigt og effektivt.

Vores antennetekniker har et indgående kendskab til tv-signalerne, uanset om de er luftbårne eller distribueret via Stofa, Yousee eller TDC.

ENERGIOPTIMERING

En god forretning for både miljø og pengepung.

Møldrup El-service har flere dygtige energivejledere, der gerne rådgiver om dine muligheder for energioptimering.

Står du med en konkret opgave, som f.eks. tilslutning af solceller og varmepumper? Ønsker du at dine lyskilder bliver energioptimerede? Uanset din opgave står vi klar til at hjælpe.

Vi ved også besked om moderne, intelligente installationer til boligen (IHC eller ZenzeHome). De kan være med til at reducere energiforbruget i dit hjem. Kontakt os i dag og hør nærmere.

Vi er med dig hele vejen – lige fra rådgivning til installation!